Hus för uthyrning

Vårt fina hus för uthyrning från september... Vårt fina hus för uthyrning från september...

Äntligen!!!! Så har nu ytterligare några pusselbitar fallit på plats och idag lägger vi ut vårt fina hus för uthyrning under 6-8 månader från september och framåt. Våra sköna arbetsgivare har gett oss förlängd ledighet för att förverkliga våra drömmar så vi kommer att hänga här ett tag till! Känns riktigt kul, nu ska det byggas finaste, bästa hotellet i Hikkaduwa á la familjen Ternön, så roligt!

Så känner ni någon trevlig, skötsam familj som behöver ett fint ställe att bo på, nära havet och med världens bästa grannar, hör av er! Huset ligger i Kärradal, 1 mil norr om Varberg, 5 km till E:6an, 154 kvm med 4 sovrum och är fullt möblerat med allt som behövs i ett hem och det är byggt med största omtanke. Så, snälla sprid gärna detta, vi behöver verkligen hyra ut vårt hus och huset behöver definitivt någon som tar hand om det!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln