God Jul från Sri Lanka

Julfrukost i värmen i Babelena house! Julfrukost i värmen i Babelena house!

Minsann så var det julaftonsmorgon! Solen skiner från en blå himmel precis likadant som tidigare och palmerna vajar utanför fönstret, känns väldigt konstigt! Vi startar med en rejäl julfrukost hela familjen. Det blir passionsfrukt/banan/ananas smoothie, rostad macka, kokt ägg och iskaffe. Inte precis som Sverige, men just nu är ju ingenting som hemma! Efter frukosten kör vi julklappsutdelning i liten skala. Tjejerna blir jättenöjda över fina paket hitskickade från Sverige både från goa vänner och familj. Lyx i liten skala, kanske ändå är tillräckligt, många gånger! Vi lider i alla fall ingen nöd!

 

I eftermiddag tar vi tuk-tuk till Unawatuna för att bada och fira jul med finfina familjen där. Ska bli väldigt mysigt och helt annorlunda det också. Tänker förstås en hel del på alla hemma i Svedala. Hoppas att ni får en skön jul och att ni får den där lilla pausen och energipåfyllningen som man så väl behöver vid denna tiden på året! En verkligt God Jul till er alla och ät gärna lite julmat och ta en julsnaps för oss också, vissa saker saknar man faktiskt...;)

God Jul från oss på Sri Lanka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln