Heja Maja och fattiga riddare

Intervju via Skype på engelska! Intervju via Skype på engelska!

Tja, lite feber fortfarande, det går framåt men det går sakta...dör snart av tristess;) 3 tjocka böcker avverkade...

Maja har idag gjort en intervju med denna härliga Ruth på IB-programmet på Aranäsgymnasiet i Kungsbacka, för att höra om hon kan ha en chans att komma in på IB i januari då hon åker hem. 50 sökande och 20 platser...åhhh...måtte de gå vägen!! Besked får vi den 28 juni! Så nu är det bara att vänta...min absolut sämsta gren;)

Idag slog vi till med en ny liten lunchrätt. Efter att vi varit på en restaurang i Unawatuna hittade jag "fattiga riddare" på deras meny, med banan och treacle(sirap). Lät hur gott som helst. Så nu har vi testat det ett flertal gånger. Kanske att det skulla funka att erbjuda som frukost på Jippie- the villa. Vad tror ni? Mycket att tänka på, inte minst vad vi ska bjuda på till frukost!!

Onsdagsvällen var magisk och Hikkaduwa bjöd på sina finaste färger när solen gick ner! Det gäller att emellanåt påminna sig att här är vi nu i ett tropiskt land med härliga färger, dofter och en skön värme...efter 9 månader är vi nu lite hemmablinda skulle jag säga! Det går snabbt att vänja sig och ta saker och ting för givna!

Fattiga riddare a la Sri Lanka med banan och treacle(sirap).
Vacker solnedgång i Hikkaduwa.
Vacker solnedgång i Hikkaduwa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln