Fredagsmys

Filmvisning av någon rolig film nere vid stranden! Filmvisning av någon rolig film nere vid stranden!

Oj, vilken grej! Anna, producenten för "Familjer på äventyr" hörde av sig idag och tittarsiffrorna för första avsnittet låg på 897 000 tittare och avsnitt nummer två hade 809 000 tittare. Helt galet! Så många människor som tittar på ett program där vi är med! Känns sååååå märkligt!


Så idag var det äntligen dags för fredag och allt vad det innebär! Tjejerna kom hem tidigt från skolan och de hoppade av skolbussen direkt nere vid stranden. Så otroligt härligt att få svalka sig i det 30-gradiga havet! Nere på "vår" strand är det oftast många människor som vi känner och det känns alltid kul att komma dit ner. Idag träffade vi dessutom på en kvinna från Sverige, Gertie, som gärna vill ha lite tips om hur det är att bo på Sri Lanka under ett år, sedan blev det förstås en del tugg med vår tyska vän Jörg.

Idag bjöd Hikkaduwa på en fantastiskt solnedgång och det är vid dessa tillfällen som man står på stranden, tar ett djupt andetag, insuper den fantastiska utsikten och bara njuter av att vara här!

Vilken solnedgång!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln