Fågelkrock och "sjöjungfruar"

Först totalt livlös och sedan vips reste den sig upp och for iväg! Först totalt livlös och sedan vips reste den sig upp och for iväg!

Denna morgon damp det ner en stor vit fågel på gräsmattan! Vi hörde ett smackljud och sedan föll en livlös ganska stor fågel ner. Efter en rejäl krock med palmen blev visst resultatet en kraftig hjärnskakning, gissar jag, för några minuter senare ställde den sig bara upp och flög  iväg lite ostadigt! Otroligt, var helt säkra på att den stackaren hade brutit nacken, men inte, den var seg!

 

Även denna dag spenderades förstås på stranden, trots att morgonen började totalt igenmulet. Sedan när man minst anar det så börjar solen lite blygsamt att visa sina strålar. Varmaste tiden denna dag var vid 17-tiden. Märkligt!

Tjejerna, Olivia och två andra svenska killar anordnade en sandskulpturtävling nere vid strandkanten. Vem kunde göra den finaste sjöjungfrun av de två lagen? Jag som enväldig domare bedömde båda konstverken till att det blev oavgjort. Skulle säga att båda lagen var otroligt duktiga och gjorde väldigt väl ifrån sig! Tjusiga, va?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln