Två paket och adventsmys...


Oj, idag kom lilla brevbäraren med TVÅ paket. Han var lika glad som vi var över att det var paket till oss. Ett hjärtepaket från Olivia, Stinas goa vän och ett till hela familjen från bästaste syster.
En fantastiskt härlig julklapp fick vi! Tidningar, goa såser, fina kort att minnas  till och mmmmMarabou.

Vi pyntade i huset för att få lite julstämning. Och tro det eller ej men det går faktiskt att få till lite julstämning även här bland palmer och med 30 graders värme. Det blir en liten utmaning att hitta på juliga saker som funkar här! Lite nöjd när vi kom på var och hur julstjärnorna skulle hänga och hur vi skulle få fast julgranskulorna i palmbladen...gem förstås!!

Eftermiddagen har dessutom använts till att rulla en massa köttbullar inför morgondagens Husmanskostträff med 12 personer. Dessutom har det skalats en del potatisar och gjorts någon liter sås. Har lovat bjuda på köttbullar och lingon(skänkta av Lena och Olle, tack:) till några goda vänner, och det förpliktar minsann, vill jag lova. Hoppas verkligen på att hålla den svenska fanan hög imorgon och att allt blir lyckat! Håll tummarna!

Mycket köttbullar blir det!
Julfint i Hikkaduwa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln