Inspektion, inspiration och TVS

Så om lite drygt 4 månader serveras det frukost HÄR! Så om lite drygt 4 månader serveras det frukost HÄR!

Efter frukost och tjejernas avfärd var det hotellinspektion. Man kan ju inte säga annat än att det händer en hel massa nere på bygget nu och att det verkligen är jätteroligt att varje dag komma dit och upptäcka något nytt. Idag var jag bara tvungen att teststå i köket;) Ja, där ska det minsann serveras en del frukostar framöver, av oss, på VÅRT hotell!!! Hur konstigt och overkligt är inte det!?!!

Idag var det återigen dags för en tur med Grodan till Galle, mycket att kolla efter. Det känns som att det är läge nu att leta så mycket som möjligt efter diverse saker, så att vi är klara med det längre fram. Planera är a och o här, allt tar väääääldigt lång tid och mycket

Vilket ljuvligt badrum! Vilket ljuvligt badrum!

är väääääldigt svårt att hitta(åtminstone för oss blekansikte). Sedan vill man ju titta runt för att få inspiration och idéer. Det fick vi allt idag, på ett litet fik i Galle som drivs av en engelsk kvinna. Hon hade det finaste lilla badrummet där. Det var så fint så där skulle jag allt kunnat bli sittande en stund;)

Sista anhalten var TVS, stället där vi köpt vår Tuk-tuk. Inget större fel på den enligt lankeserna men fläkten fungerar inte och oljesymbolen blinkar som värsta discolampan. Personalen på TVS, oerhört vänliga och serviceinriktade, skruvade lite på fläkten(se, nu snurrar den) och kollade oljan och försäkrade att den var det inget fel på. Så var det bara att le, vinka och köra därifrån. Man kan väl säga att här har de lite andra krav än vad vi har hemma...kanske inte bara negativt...kanske lite mindre tvångskänsla...livet är kanske något enklare då. Har absolut inget svar, men det sätter ju igång lite funderingar!

Nej, se oljan ser bra ut! Titta där, Mister!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln