Barn och hundar

Stinas nyfunna vän Lara! Stinas nyfunna vän Lara!

Idag var det dags för Stina att göra en utflykt till hennes nyfunna vän Lara, ursprungligen från Holland men senast boende i Frankrike och nu här på Sri Lanka. Hennes familj bor en bra bit härifrån, så efter 35 minuters motorcykelfärd var vi framme rejält svettiga både här och där:) Transporterna är lite meckiga här, för det tar lång tid att ta sig fram korta sträckor. Men så kul att även Stina har lite umgänge!

Jag och Maja hängde på stranden själva idag och det kändes...helt ok och ganska skönt! Vi myste i vår lilla solbädd med glass, kex och lite iskaffe! En av "strandhundarna" har nu fått förtjusande tjocka hundvalpar så de var vi bara tvungna att gosa lite med. I Indien finns det mängder av herrelösa kor och här finns det mängder av herrelösa hundar. Många ställer ut mat till dem och många är ganska elaka mot dem. Tyvärr är det förstås så att ingen tar hand om de som är skadade eller sjuka och det känns emellanåt lite tungt att se. De små sötnosarna på stranden har redan en ägare som verkligen gillar hundar, tur för dessa bedårande krabater. Hade kunnat tänka mig en sån liten hemma i trädgården! Men sedan börjar man tänka på allt som de lämnar efter sig på marken och då känns det som att ja...kanske en annan gång!

Lite "söndagsfika" på stranden!
Lite "söndagsfika" på stranden!
Vilken sötis!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln