En helt vanlig dag

Här ska det byggas ett litet hus! Här ska det byggas ett litet hus!

En grå och ganska trist tisdag. Mycket moln och regn är det nu...Håller tummarna för att det snart vänder för imorgon kommer ju vårt besök från Tångaberg...Stinas klasskompis Olivia med familj. Ska bli hur kul som helst med lite sällskap från Sverige igen!

 

Idag har vi varit och inspekterat tomten som hjälporganisationen tillsammans med Ubbe ska bygga ett hus på. Det är en hemlös ung tjej som ska bo där så småningom och i dagarna har maskiner börjat röja litegrann. Det verkar vara en hel del kvar att göra innan det bli något bygge av, gissar jag;)

Eftersom att tjejerna går sista veckan innan jullov nu, så är det korta skoldagar varje dag så strax efter två ramlar de in och är som alltid "ashungriga". Idag blev det passionsfrukt/banansmootihe och macka. Fina fyrkantiga mackan med fina fyrkantiga osten. Undrar om de samarbetar, de som gör brödet och de som gör osten;) Här är dessutom osten jättedyr, ganska smaklös och lätt plastig, som det kanske framgår av bilden! Har önskat ost från våra gäster som kommer imorgon, jaaaaaa:)

Sen eftermiddag smög jag iväg på en "ensampromenad" med hög musik i mina lurar och i högt tempo. Ibland behöver man en stund för sig själv, lite batteriladdning, även om man är på en härlig plats med en skön familj:)

Typisk efter-skolan-fika!
Typisk efter-skolan-fika!
En promenad i ett lugnt område i närheten.
En promenad i ett lugnt område i närheten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln