Alla hjärtans dag med fina gåvor

Frukost på flygplatsen 7.30, i väntan på Nisse och Bittan. Frukost på flygplatsen 7.30, i väntan på Nisse och Bittan.

Och vilken "Alla hjärtans dag", bästa gåvan denna dag var fina Bittan och Nisse, Ubbes föräldrar, som vi hämtade på flygplatsen vid 9 - tiden på morgonen! Sex månader sedan vi sågs senast och det var riktigt tårdrypande och det var inte bara jag som fick lite extra tårvätska i ögonen...


Förutom att vi fick en alldeles grym "Alla-hjärtans-dag-present" i form av Ubbes föräldrar, så fick vi också en cykel av bästa Jörg, vår goda tyska vän på stranden. Han har varit här varje år i 3 månader under 10 år och nu känner han att han är nöjd med Hikkaduwa och Sri Lanka så då tycker han helt enkelt att vi ska ta över hans 21-växlade cykel, bland allt annat som vi fått! En otroligt skön lirare med ett stort hjärta! Stina var förstås tvungen att övningsköra. Otroligt bra för oss att ha en cykel att använda! Söta generösa Jörg, med ett bamsestort hjärta! Tacka fina du!

Fantastiskt, så glad man blir...
Övningskörning med 21-växlad cykel enbart med handbroms!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln