Sköna eftermiddag...

Efter att jag och Ubbe hade gjort lite "nytta" under förmiddagen, tvättat, bytt sängkläder och tvättat av Humlan så kändes det gott att dra ner på stranden denna finfina dag. Olle och Lena var redan parkerade när vi kom för att slänga oss i vattnet. Givetvis blev det lite bodyboard i böljorna. Härlig träning och gott mosig i benen blir man efter lite "vattengymnastik".

Senare på eftermiddagen hämtade JAG Maja. Jag körde faktiskt helt ensam hem på Humlan och hämtade Maja. Förstås stolt som en tupp!!! Känner mig mer och mer säker på att köra och dessutom är det ju otroligt mycket smidigare om vi båda två kan köra. Stina kom med bussen strax efter 15. Det märktes att det var ett tag sedan de badade sist för det var verkligen lek och stoj i vattnet och helt plötsligt kom glassbilen förbi körandes på stranden. Sånt händer på Sri Lanka:) Det är bara vi turister som blir förvånade!

Kvällen bjöd på en jättefin solnedgång och vi slappade och låg kvar ända till solen just gått ner. Den stunden är så skön när solen just håller på att gå ner och aktiviteterna avstannar litegrann! Ett riktigt balsam för själen att bara njuta av naturen! Så vackert det kan vara!

Glada barn på stranden!
Glada barn på stranden!
Glada barn i plurret!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln