Vardag, skolan börjar

Japp, klockan ringde 6.00 och det var dags för tjejernas första skoldag. Frukostfixning för mamma Carin medan tjejerna och pappa Urban, som skulle följa med, gjorde sig i ordning. Bussen plockade upp dem strax innan 7.00. Pirrigt och nervöst även för en mamma och pappa. Så här snygga blev de med uniformen på! Dagen gick jättebra och med 12 elever i klassen blir undervisningen säkerligen väldigt individuell. Känns lovande!

 

Så har vi nu också fått husdjur i huset i Hikkaduwa. Inte precis som vår kanin Kolan i Sverige, utan här var det en ödla som bestämt ville tillhöra familjen. Jag var inte riktigt överens med den när jag jagade runt den i huset. Däremot sötnosarna ekorrarna vill vi gärna ha som husdjur! De bjuder vi på både bröd och ris utan någon störra framgång. Kräsna små rackare, men skam den som ger sig!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln