Tröttsamt

Helt slut är tjejerna nu efter de två första dagarna i skolan. Stina har fått en ansenlig mängd böcker på engelska som gör att man lätt kan bli lite stressad!
 Förutom anspänningen så gör värmen att vi gärna går och lägger oss redan vid 21. När klockan är 22 har definitivt hela familjen landat i sina sängar. Det känns inte som att vi är ensamma med det. Här går människorna upp när solen går upp( ganska exakt 06.02, alltid) och man varvar ner, går inomhus, inför sängdags när solen går ner(ganska exakt 18.16, alltid). Med andra ord behöver man knappt en väckarklocka. När vi går upp klockan 6.00 är det således ganska ljust och det passar perfekt att inta frukosten 06.20 ute på verandan.
Igår fick tjejerna möjlighet att svalka sig efter den långa skoldagen i en av hotellens pooler. Och då blir man såhär nöjd!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln