Söndagsmat

Ni missar väl inte den svenska flaggan i bakgrunden;) Ni missar väl inte den svenska flaggan i bakgrunden;)

Vad gott att få sova ut och vakna utan att höra telefonen pipa!
Tjejerna låg och tryckte till 8.30 och då slog vi till med en riktigt skön familjefrukost ute på verandan. All tid i världen och gott om frukt och grönt här. Det blev en härlig omelett med grönsaker och sedan åt vi färsk papaya, ananas, vindruvor och bananer till den fantastiskt goda curden som finns här. En vaniljcurd som kan jämställas med en blandning mellan yoghurt och kvarg. Mycket gott och fräscht!

 

För att återgå till gårdagens ämne, rotty, så åt vi även det idag. Men till lunch och på samma ställe. En fantastisk liten skapelse där det verkar som att det passar att stoppa in lite av varje. Det är ett knyte som är gjort av deg, som jag tror att de värmer på över grillen. Degen är lite som ett tortillabröd men det blir också lite bubbligt och frasigt när det blir uppvärmt. Idag slog vi till med bacon och ost i rottyn samt en variant på avocado och tomat. Väldigt gott och mättsamt. Undrar om bröden finns att köpa eller om de gör dem själva? Vill ha såna! Det hade varit fint med en liten nytänding i det lankesiska köket för familjen Ternön!

Lilla paketet som kallas rotty.
Lilla paketet som kallas rotty.
Etiketter: rotty

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln