Välkommen Ärtan!

Morgonen började med en gäst, för all del alltid trevligt med besök. Men detta besöket släppte vi faktiskt inte ens in. Hela familjen var rörande överens om att denna gäst inte skulle in i huset, så "hen" fick faktiskt stanna kvar ute. Tror att "hen" var lika glad för det, faktiskt!

Så då är det gjort, en dammsugare är inköpt av märket Panasonic? en liten grön rackare och vi välkomnar lilla Ärtan till familjen. Vi hoppas verkligen att du ska göra nytta här i huset och gärna sätta skräck i varenda insekt och änglatoffel som du ser! Nu ska här dammsugas! Känns helt plötsligt som en riktig lyx att ha tillgång till en dammsugare!

I eftermiddags kom så det "riktiga" monsunregnet, ösregn upphöjt i två, i flera timmar. Det öser ner otroliga mängder regn och vattnet samlas överallt. Just då var Maja och Stina nere hos Janaka och badade i hans pool. Alltså fick Ubbe rycka ut på vespan med regnponcho, badbyxor, hjälm och flip-flop. Ja, kanske inte så dumt men definitivt ingen sensuell uppenbarelse;)

Fredagsmyset idag blev till hela familjens glädje kött! Vi körde kyckling, stekt potatis, SÅS och grönsaker. Herregud så gott! Allt blev totalt rensat på faten! Känns ändå nu som att vi faktiskt börjar få ordning på maten, men ack så enformig den är emellanåt!

Till sist en skål för mamma och pappa som har varit gifta i 50 år idag! Tänker på er, kramar i massor från oss alla!

Idag ville inte bilderna bli stora av någon anledning!
Idag ville inte bilderna bli stora av någon anledning!
Etiketter: ärtan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln