Den fyrbenta besökskvoten är full!

Efter yogan idag när jag skulle duscha så var brunnsgallret återigen lite på sniskan. Eftersom att det har hänt ett par gånger tidigare utan någon riktigt bra anledning så har Ubbe ställt mitt schampo på gallret för säkerhetsskull. Man har väl sett skräckfilmerna när både ormar och andra läskigheter helt plötsligt tar sig upp ur avloppet eller toalettstolen:( Så var det då Ubbes tur att fräscha till sig och helt plötsligt hörs ett rejält utrop. Springer till duschen och nu är gallret riktigt rejält på sniskan. Ubbe hade just fått besök av en cirka 40 centimeters ödla i DUSCHEN!!!! Inte roligt! Tänk tanken, man ska upp på natten och kissa och möter detta djur i mörkret! Inte så himla lustigt! Så nu har vi plockat hem en korall från stranden så att dessa besök ska upphöra HELT! Vi välkomnar alla tvåbenta gäster men de fyrbenta kan gärna ta en paus nu ett tag!

Nere på stranden i eftermiddags var ekorrarna så tama så att de kom fram och åt ur handen. De ser så lustiga ut när de pillemariskt ilar fram mellan grenarna! Lankeserna är inte förtjusta i dem alls, kanske gör de skada på husen eller nåt men alla vi västerlänningar gillar dem. Vi lägger till och med ut mat till dem på vår mur utanför huset.

Ikväll blir det restaurang för hela familjen för Maja och Stina ska träffa sina klasskompisar där. Kul för tjejerna att de har några kompisar. Den biten är inte så lätt och det blir lite isolerat emellanåt, att bara umgås med familjen. Ubbe tog sig en cider efter stranden och satt och vred och vände på sin Somersby, och vad står det då på etiketten: Från Falkenberg och Sverige.
Världen är bra liten och det känns som att den krymper hela tiden! Det är riktigt häftigt att lilla Sverige, Falkenberg exporterar cider till Sri Lanka och Hikkaduwa. Skål för Svedala!

Här blir det lite reklam och det bjuder vi på! Kolla också in krumelurerna längst upp, det är sinhala(lankesiska).
Här blir det lite reklam och det bjuder vi på! Kolla också in krumelurerna längst upp, det är sinhala(lankesiska).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln