Den fyrbenta besökskvoten är full!

Efter yogan idag när jag skulle duscha så var brunnsgallret återigen lite på sniskan. Eftersom att det har hänt ett par gånger tidigare utan någon riktigt bra anledning så har Ubbe ställt mitt schampo på gallret för säkerhetsskull. Man har väl sett skräckfilmerna när både ormar och andra läskigheter helt plötsligt tar sig upp ur avloppet eller toalettstolen:( Så var det då Ubbes tur att fräscha till sig och helt plötsligt hörs ett rejält utrop. Springer till duschen och nu är gallret riktigt rejält på sniskan. Ubbe hade just fått besök av en cirka 40 centimeters ödla i DUSCHEN!!!! Inte roligt! Tänk tanken, man ska upp på natten och kissa och möter detta djur i mörkret! Inte så himla lustigt! Så nu har vi plockat hem en korall från stranden så att dessa besök ska upphöra HELT! Vi välkomnar alla tvåbenta gäster men de fyrbenta kan gärna ta en paus nu ett tag!

Nere på stranden i eftermiddags var ekorrarna så tama så att de kom fram och åt ur handen. De ser så lustiga ut när de pillemariskt ilar fram mellan grenarna! Lankeserna är inte förtjusta i dem alls, kanske gör de skada på husen eller nåt men alla vi västerlänningar gillar dem. Vi lägger till och med ut mat till dem på vår mur utanför huset.

Ikväll blir det restaurang för hela familjen för Maja och Stina ska träffa sina klasskompisar där. Kul för tjejerna att de har några kompisar. Den biten är inte så lätt och det blir lite isolerat emellanåt, att bara umgås med familjen. Ubbe tog sig en cider efter stranden och satt och vred och vände på sin Somersby, och vad står det då på etiketten: Från Falkenberg och Sverige.
Världen är bra liten och det känns som att den krymper hela tiden! Det är riktigt häftigt att lilla Sverige, Falkenberg exporterar cider till Sri Lanka och Hikkaduwa. Skål för Svedala!

Här blir det lite reklam och det bjuder vi på! Kolla också in krumelurerna längst upp, det är sinhala(lankesiska).
Här blir det lite reklam och det bjuder vi på! Kolla också in krumelurerna längst upp, det är sinhala(lankesiska).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pepita Eskelin » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Så glad och förvånad jag blev när jag läste din blogg och förstod att ni är..”

  • Elisabeth Lund » Jippie...eller inte?:  ”Du kommer aldrig att ångra dig. Lycka till!”

  • Loulou A » Jippie...eller inte?:  ”Lycka till Carin. Förstår att detta beslut måste komma, efter arr vi bott hos Er..”

  • Helena Blomljus » Jippie...eller inte?:  ”Underbart! Grattis! Vilken härlig förebild som du är! Lycka till! Stor Kram”

  • Annica Cauchy » Jippie...eller inte?:  ”Glad för att du vågat ta steget och önskar dig all lycka i att utforma din framt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln