Härliga lördag

Idag visade sig Hikkaduwa från sin allra bästa sida. Strålande sol och en härligt klarblå himmel. Efter lite frukost och tvätt kändes det bara tvunget att dra ner till stranden för ett dopp. Denna gång hamnade vi på vår "vanliga" strand som bara går att bada från mellan oktober och april på grund av alla strömmar. Det var precis som man vill ha det! En skön solstol under tak, knappt några turister och en trevlig restaurang vid sidan om. Helt plötsligt kändes lördagen som en skön semesterdag! Ljuvligt!

Vi pratade med en italienare där som precis blivit delägare av stället ihop med en lankes och han var eld och lågor över allt som han skulle förbättra och förändra. Dessutom la han till med en blink att hans skulle överraska sin flickvän med att fria imorgon(flickvännens mamma är tydligen svensk!). Åhhh, vad romatiskt, hoppas verkligen att det går vägen imorgon! Ska bli spännande att följa deras resa.


Några av killarna som jobbade på denna restaurang tyckte också väldigt mycket om de hemlösa hundarna som irrar runt här lite överallt. Så de hade en utfordring av dem under tiden vi var på plats. Väldigt gulligt och beundranssvärt!

Nu så pudrar vi oss för fulla muggar för att dra iväg till Galle och äta "supper" hos rektorn Mrs Hislop. Håll nu tummarna för att de engelska orden kommer ut precis som det låter i huvudet. Ibland kan det bli lite si och så med den saken, speciellt om man blir lite stressad;) Gäller förstås mig mest...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln