Lillördag och strömavbrott

Glada miner när man äntligen får ett brev! Glada miner när man äntligen får ett brev!

Så efter en månads farande ute i världen kom så äntligen brevet från Cajsa till Stina fram. Till Stinas stora lycka, för i det brevet fanns hennes favoritgodis. För Stina och Maja blev det lite fest och "lillördag" idag . Det var faktiskt posten som ringde oss och sa att brevet hade kommit. Vilken service och vi var helt chockade! Efter våra täta terroriserande besök på postkontoret var det någon som till slut frågade efter telefonnumret och skrev en liten, liten lapp med vårt namn och nummer på. Och det verkar ju ha funkat! Man slutar aldrig bli förvånad och charmad över detta land;)


Idag var det dags igen, för strömavbrott! Ganska ansträngande i denna värmen eftersom det enda som svalkar inomhus är fläkten. Den kära livsnödvändiga fläkten! Igår gjordes det ett arbete så då var strömmen borta mellan 8.30-17.00 och det var väl ok. Men idag försvann strömmen igen, en stund efter att vi just lagt in vårt nyinköpta kött i frysen, strax efter lunch. Håller verkligen tummarna för att det har klarat sig, för strömmen kom inte tillbaka förrän runt 20.00. Så denna kväll blev det pannlampa i köket för att fixa till en kvällsmat som krävde så få öppningar som möjligt av kylen. Stina och Maja satt över läxorna med levande ljus och pannlampor och såg ovanligt intelligenta ut i denna mundering;) Så vips kommer strömmen, fläktarna börjar att snurra och lamporna tänds! Då blir man så nöjd och glad! Bra ibland att påminnas över hur självklart man tar vissa saker! 
 

Flitiga Maja.
Flitiga Maja.
Flitiga Stina.
Flitiga Stina.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln