Lillördag och strömavbrott

Glada miner när man äntligen får ett brev! Glada miner när man äntligen får ett brev!

Så efter en månads farande ute i världen kom så äntligen brevet från Cajsa till Stina fram. Till Stinas stora lycka, för i det brevet fanns hennes favoritgodis. För Stina och Maja blev det lite fest och "lillördag" idag . Det var faktiskt posten som ringde oss och sa att brevet hade kommit. Vilken service och vi var helt chockade! Efter våra täta terroriserande besök på postkontoret var det någon som till slut frågade efter telefonnumret och skrev en liten, liten lapp med vårt namn och nummer på. Och det verkar ju ha funkat! Man slutar aldrig bli förvånad och charmad över detta land;)


Idag var det dags igen, för strömavbrott! Ganska ansträngande i denna värmen eftersom det enda som svalkar inomhus är fläkten. Den kära livsnödvändiga fläkten! Igår gjordes det ett arbete så då var strömmen borta mellan 8.30-17.00 och det var väl ok. Men idag försvann strömmen igen, en stund efter att vi just lagt in vårt nyinköpta kött i frysen, strax efter lunch. Håller verkligen tummarna för att det har klarat sig, för strömmen kom inte tillbaka förrän runt 20.00. Så denna kväll blev det pannlampa i köket för att fixa till en kvällsmat som krävde så få öppningar som möjligt av kylen. Stina och Maja satt över läxorna med levande ljus och pannlampor och såg ovanligt intelligenta ut i denna mundering;) Så vips kommer strömmen, fläktarna börjar att snurra och lamporna tänds! Då blir man så nöjd och glad! Bra ibland att påminnas över hur självklart man tar vissa saker! 
 

Flitiga Maja.
Flitiga Maja.
Flitiga Stina.
Flitiga Stina.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln