Ett gigantiskt växthus

Finfina blommor och så en exotisk blå! Finfina blommor och så en exotisk blå!

Under dagens morgonpromenad passade vi på att ta lite foto på dessa underbara blommor som växer precis överallt med vackra färger och udda former. Sri Lanka är som ett stort växthus. Någon som känner igen blommorna? Inte konstigt om det finns som krukväxter hemma i det svenska vardagsrummet, men här växer de vilda. Dessutom fick vi se en kille högt upp i en av palmerna för att plocka ner King coconut. Herregud vad högt och helt utan någon form av säkerhet. Då gäller det att vara stark i både ben och fötter och otroligt koncentrerad gissar jag!

Under eftermiddagen hamnade Ubbe i sitt rätta element, att bygga! Han var på brädgården och i järnaffären,  fixade virke och spik  och simsalabim så hade han gjort en lite trappa till vår trädgårdstomte, Jajante. Perfekt när hon ska klättra upp på pumphuset och kasta över våra löv.

Eftermiddagen innebar också en rejäl utgift. Nu har vi bokat några nätter i Bangkok, för att kunna stanna kvar här ytterligare 10 månader. Exotiskt javisst, men trist att behöva lägga tid och pengar i ett annat land när vi mycket hellre hade stannat här och åkt runt på Sri Lanka istället. Den 28 oktober landar vi i Bangkok, och sedan hoppas vi att det inte blir några problem med vårt visum framöver! Så helt otippat: Thailand, här kommer hela familjen Ternön:)
 

Etiketter: ubbe visum blommor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln