Barnfria föräldrar

Här är tjejerna på sitt camp med skolan, lite annat än i Sverige! Här är tjejerna på sitt camp med skolan, lite annat än i Sverige!

Äntligen fredag och helt otippat är barnen borta från fredag till måndag. De ska med skolan på läger till ett trevligt ställe vid havet med pool. Låter ganska najs tycker jag och lite ensamt för de stackars föräldrarna. Ja, ni förstår kanske att de har det bra, om man kollar bilden bredvid!

Så vi försöker roa oss bäst vi kan. Idag har i varit i Galle. Vi åkte dit med Buddy och hans Tuk-Tuk. Tog väl ungefär 35 minuter i 40 km/h, men han kör tryggt och är dessutom bra på engelska och gullig. Vi skulle köpa kokosnötsrep och säljaren ville sälja 10 rupees dyrare(60 öre) men då sa Buddy till på skarpen så att vi fick samma pris som de som bor här, 40 rupees istället för 50. Vi var på en jättestor supermarket(typ liten Maxi hemma), med en massa västerländska ostar, vi hittade köttfärs, Heinz tomatketchup, champinjoner och en en hel massa goa grejer, till ett ganska dyrt pris. Vi slog till med champinjoner, kycklingfile och fetaost och har nu avnjutit en mycket god middag. Bara jag och pappa Urban. Jättegott och faktiskt riktigt mysigt att bara vara vi två! Det finregnar i Hikkaduwa och vi sitter på verandan och dricker rödvin. Det känns som att det är ganska trevligt att umgås med min man...och han nickar och instämmer:)

Idag körde vi coola hattlooken när vi åkte Tuk-Tuk!
Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln