Idag händer det grejer...

Vild trafik i Galle! Det gäller att hålla tungan rätt i mun... Vild trafik i Galle! Det gäller att hålla tungan rätt i mun...

Idag åkte vi iväg på det längsta äventyret någonsin med lilla vespan, 4 mil till Ahangama. Efter 1 timmes guppande på lilla Humlan hittade vi hem till Thomas och Patriks underbara hotell uppe på höjden. Två svenska drivna killar som vi hittat via nätet, som skapat sin egna dröm, det fantastiska hotellet The three by tpv. Och vilket ställe! Hela hotellet var i vitt och känslan var nästan magisk. Toppen att få se detta och höra deras inspirerande berättelse om sin resa. Hatten av för dessa entreprenörer och dessutom goa personer. Vem vet, kanske potentiella vänner? Dessutom inspirerade de till en ny rätt ikväll, det blev wrap med kyckling, grönsaker och kall sås. Underbart enligt hela familjen! Ytterligare ett recept att lägga till i den klena receptsamlingen här på Sri Lanka. Bingo!


Idag fick vi, till vår och tjejernas stora glädje, Marabou från Sverige! Vilken överraskning! Ubbes farbror och faster hade helt otippat skickat choklad. Vilken fest det blev ikväll efter maten. Otroligt lyxigt! Det tackar vi för, Christer och Karin!

Stina passade på att tappa sin tand ikväll. Så enligt lankesiskt tradition slängde hon upp tanden på taket till ekorrarna. Historien förtäljer inte vem som kommer med pengarna här på Sri Lanka eller hur mycket man brukar få, men jag får väl lägga en liten peng innanför balkongdörren(gissar att det inte finns någon tandfe här heller:(). Frågan är hur mycket med tanke på växlingskursen? Finns det några lokala regler om detta, tro? Nåväl en liten slant får den väl vara värd, den lilla fulingen!

Vilket ljuvligt ställe! Detta "The three by tpv".
Glad familj som äter goda wraps!
Tand som förpassades till taket denna kväll!
Etiketter: stina ahangama mat tand

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln