Sökes: Nytt strandställe!

Hårt sovande föräldrar! Hårt sovande föräldrar!

Imorse var det minnsan den stora loppan, Maja,  som vaknade först av alla i familjen och smög in i vårt sovrum för att ta ett litet smygfoto på sina trötta föräldrar! Så kan det vara ibland:)

Statusen för vår lilla trasiga tvättmaskin är att förste reparatören har ringt in andre reparatören(som säkert är lite bättre) som har fått ut första tvätten och som gärna ville testa ny tvätt. Så denna gång är det vit tvätt som är instängd sedan drygt ett dygn tillbaka. Lagom till frukost dök andra reparatören upp för att helt enkelt baxa ut maskinen och lasta den på en tuk-tuk för reparation. Alltid nice med lite underhållningen till frukosten;)

Maja träffade kompiser i Galle denna dag så den lilla familjen på tre personer bestämde sig för att ta Humlan(vespan) ner till stranden. Ja, det går alldeles utmärkt att åka tre personer på Humlan. Men när vi provade med hela familjen kändes det som att vi gått över gränsen både vad gäller bekvämlighet och säkerhet. Så tre är för oss max på vår lilla vespa, och det är väl för att vi är försiktiga turister, den gränsen gäller verkligen inte för de som bor här! Vi drog till "vår" strand och "vår" restaurang Universal beach, som den heter. Stor var besikelsen när vi kom dit och de hade byggt för halva restaurangen med 3 rum direkt på stranden istället för en ljus och livlig restaurangdel. Jättetråkigt!! Känns verkligen sorgligt! Var ska vi nu häcka framöver? Sköna solstolar och bra mat är en kombination som inte är helt lätt att hitta?

Underhålling under frukosten!
Underhålling under frukosten!
3 rum mindre restaurang. Riktigt trist!
3 rum mindre restaurang. Riktigt trist!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln