Sökes: Nytt strandställe!

Hårt sovande föräldrar! Hårt sovande föräldrar!

Imorse var det minnsan den stora loppan, Maja,  som vaknade först av alla i familjen och smög in i vårt sovrum för att ta ett litet smygfoto på sina trötta föräldrar! Så kan det vara ibland:)

Statusen för vår lilla trasiga tvättmaskin är att förste reparatören har ringt in andre reparatören(som säkert är lite bättre) som har fått ut första tvätten och som gärna ville testa ny tvätt. Så denna gång är det vit tvätt som är instängd sedan drygt ett dygn tillbaka. Lagom till frukost dök andra reparatören upp för att helt enkelt baxa ut maskinen och lasta den på en tuk-tuk för reparation. Alltid nice med lite underhållningen till frukosten;)

Maja träffade kompiser i Galle denna dag så den lilla familjen på tre personer bestämde sig för att ta Humlan(vespan) ner till stranden. Ja, det går alldeles utmärkt att åka tre personer på Humlan. Men när vi provade med hela familjen kändes det som att vi gått över gränsen både vad gäller bekvämlighet och säkerhet. Så tre är för oss max på vår lilla vespa, och det är väl för att vi är försiktiga turister, den gränsen gäller verkligen inte för de som bor här! Vi drog till "vår" strand och "vår" restaurang Universal beach, som den heter. Stor var besikelsen när vi kom dit och de hade byggt för halva restaurangen med 3 rum direkt på stranden istället för en ljus och livlig restaurangdel. Jättetråkigt!! Känns verkligen sorgligt! Var ska vi nu häcka framöver? Sköna solstolar och bra mat är en kombination som inte är helt lätt att hitta?

Underhålling under frukosten!
Underhålling under frukosten!
3 rum mindre restaurang. Riktigt trist!
3 rum mindre restaurang. Riktigt trist!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln