En skön avslutning på veckan

Viruset har tagit över Babelena house! Både jag och Stina är duktigt förkylda med ont i halsen. Stina har dessutom feber. Inte alls kul! Speciellt inte när det är dags för en liten tripp imorgon till Bangkok. Så att säga en semestertripp under semestern;) Imorgon vid midnatt bär det av till Bangkok, där vi ska njuta av ac, god mat och handla på IKEA. Vad mer kan man behöva uppleva i Bangkok?

 

Idag blev en så´n där skön slapp söndag när man bara degar framför tv:n. Nåväl, nu har ju vi ingen tv så vi degade framför datorn/telefonen...Både jag och Stina kände oss dassiga så att det var regn ute och soffläge inne var bara skönt. Men så helt plötsligt bestämdes det att Sebastian och Anna, tjejernas skolkompisar skulle till Hikkaduwa på restaurangbesök under kvällen, så då bjöd vi helt enkelt hem familjen hit innan, för att efteråt hänga med dem och äta pizza. Då blev det lite fart på oss alla. Ärtan, dammsugaren åkte fram och Ubbe och Maja åkte och handlade snacks och vin. Fantastiskt trevligt var det när de kom framåt 18-tiden. Till slut hamnade hela gänget på Spaghetti & co, ett ställe som an annan klasskompis äger. Både Kim(som sonen till ägaren heter) och Paula(hans mamma) anslöt sig till oss lite senare. Jättetrevligt att snacka med en tysk/lankesisk familj samt en italiensk! Tjejerna spelade spel med de andra barnen/ungdomarna och kvällen blev verkligen lyckad. Inte helt ofta som både barn och vuxna njuter av samma sällskap! Helt otippat och spontant en verkligt skön söndagskväll!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln