Laddar för Bangkok

Laddar för Bangkok! Laddar för Bangkok!

Efter en ganska varm och hostig natt(Stina) så lyckades vi ändå sova fram till nio, hela familjen. Stina fortfarande febrig och nu också Maja förkyld. Rackarns, vilket oflyt! Men, men, inte så mycket att göra åt det.

Dagen flöt på med lite snabbtvätt och packning. Plocka undan saker i huset och diska upp! Så denna gång har vi packat tre små resväskor, varav en av de små fick bo i en stor om det nu blir så att vi shoppar lite med oss hit. Risken känns överhängande:)

 

Nu sitter vi här och väntar, nyduschade och klara, på att minivanen ska plocka upp oss och köra oss till flygplatsen utanför Colombo. Vanen kommer vid nio-tiden och flyget går 01.30 inatt. Det tar som sagt lång tid att åka cirka 10 mil och vem vet hur trafiken är. Hoppas verkligen att flyget går i tid. Flyget till Bangkok tar 3,5 timmar så det blir en kort och koncentrerad natt för oss innan vi landar och laddar för storstaden med allt vad det innebär! Ska bli spännande att se vad Ban

Familj på väg!
Etiketter: bangkok

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kk » Rapport från Maja:  ”Jag hoppas att gymnasiet blir obligatoriskt i framtiden.”

  • Evelyn » Så kom då dagen...:  ”Så härligt och modigt! Det kommer att gå jättebra. Jag är också ledig snart. Vad..”

  • Maria A » Så kom då dagen...:  ”Whaoo, du vågar göra d! Imponerande, lycka till med tiden som fritidsforskare ”

  • Malin Berndtsson » Rapport från Maja:  ”Fina Maja, du är så klok och det kommer att gå hur bra som helst för fig i framt..”

  • Eva » Rapport från Maja:  ”Så klokt skrivet. Jag fick en tankeställare genom ditt inlägg. Får se vart det l..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln