Sköna söndag

Tjejerna aktiva med bodyboards! Tjejerna aktiva med bodyboards!


Efter en lång härlig natt i egen säng bjöd vädret på lite moln och lite sol. I brist på något annat drog vi ner till stranden för att ladda batterierna inför veckans äventyr!
Hela familjen behövde rastas så vi lånade bodyboards och gled runt på vågorna. En bodyboard är en liten bräda som man kan ligga på och surfa med vågorna liggandes. Jättekul och riktigt snabbt emellanåt! Händer också att det blir en och annan kallsup eller bottenkänning, men roligt att göra något tillsammans alla fyra.

Vår söta trädgårdstomte, Jajante, kom återigen med en gåva idag. Små kanelbullar, ser det ut som. En liten utspritsad krumelur och sedan friterad. God och väldigt knaprig, men ingen kanel i denna bulle inte, däremot en jäkla massa chili(det har de i allt här), så efter några sådana små bullar så plutar läpparna som om man varit hos en dålig plastikkirurg och det bränner rejält. Tanken var återigen väldigt god!

Till Ubbes stora lycka var inte klockorna som vi köpte på IKEA, bara klockor utan de kan också mäta temperaturen. Så nu har han registrerat temperaturen i hela huset morgon och kväll, som värsta statistikern;) Jag kan upplysa er om att denna kväll är ganska kylig efter ett skönt ösregn och just nu är det "bara" 28 grader i vårt sovrum. Kommer säkert att sova gott i natt! Tro det eller ej men man vänjer sig faktiskt!  Får väl se hur elräkningen blir när vi kommer hem!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln