Lördagsgodis och skohylla

Brädgård á la Sri Lanka. Brädgård á la Sri Lanka.

Ja, så var det dags för en ny vecka och inte helt oväntat började den med en måndag! Inte någon favoritdag direkt, men den fungerade även idag. Bonus var det förstås när den söta brevbäraren med sin lilla cykel, ringklocka och "danseskor" tillkännagav att vi minsann hade ett paket till oss! Yeah!

Ubbe var tvungen att komplettera med lite mer virke till skohyllan som han skulle "slänga" ihop, så förmiddagens tur gick till den lokala brädgården. Jag fick agera "hållare" därbak på vespan när vi körde hem. Herregud så tungt virke, det måster vara stenhårt eller väldigt blött(gissar på det sista).

Efter lunch ringde Stina från skolan för hon ville bli hämtad. Hade ont i öronen(igen) och feber, den lilla stackaren. Eftersom att jag är nybörjare på att köra vespan fortfarande, har övningskört idag, så fick det bli Ubbe som åkte och hämtade vår lilla guldklimp, 2 mil bort. Senare när även Maja hade landat i Babelena house satt vi alla och förväntansfullt väntade när Maja öppnade paketet. Det var svenskt lördagsgodis! Ja faktiskt drömgodis, på riktigt! Herregud så gott! Tack mormor och morfar!

Senare på eftermiddagen bar en stolt Ubbe in en färdig skohylla vid ytterdörren. Riktigt bra jobbat, med tanke på förutsättningarna. Så nu har vi varsin hylla för våra små flip-flops och på den översta hylla ligger våra hjälmar. Ordning och reda är min kära händiges mans mellannamn, och det är faktiskt en ganska bra egenskap emellanåt!
 

En stolt hantverkare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln