Första klippet!

Efter en fantastiskt trevlig lördagskväll med god mat, dryck och härliga skratt, vaknade vi upp till en helt vanlig söndag. Ubbe och jag drog till marknaden innan frukosten för att köpa frukt och lite goda petties. Det är så härligt att sitta tillsammans framåt 9-tiden på uteplatsen, i lugn och ro äta frukost och prata med varandra, utan att ha en massa tider att passa eller måsten att göra. Är det något som jag njuter av härnere så är det just det. Att ha tid för att umgås!

Givetvis blev det stranden denna söndag. Gött att ligga i skuggan, höra på vågorna och njuta av en god bok. En vilodag, helt enkelt. Framåt eftermiddagen var det dags att rigga för måndagen. Tjejerna behövde göra lite läxa, Maja behövde en omgång lusmedel till:( och Stina behövde mindre hår på huvudet. Alltså ber hon MIG att klippa henne!! Det har aldrig hänt i världshistorien. Jag får knappt nudda hennes lugg hemma men nu var det alltså dags för att sätta den nyinköpta saxen i hennes hår. Om ärligheten ska fram så har jag väl klippt en enda person på en fest någon gång på 90-talet, så någon vidare erfarenhet kan jag inte skryta med. Men "nöden har ingen lag". Så med fullständig koncentration, transpiration och en låtsad coolhet klippte jag Stinas hår och peppar, peppar, än så länge ser det helt ok ut. Nu går jag och spånar på nästa klippoffer...som nog blir jag själv. Ser ju ut som värsta ruggugglan efter mer än 3 månaders sol och salta bad. Syster Bettan såg mig lite svagt igår på Facetime och föreslog en inpackning. Tack för finkänsligheten men ja, jag ser ut som en hårboll, så nästa klippkund, det blir jag! Värre kan det knappt bli! Lycka till Carin, det kan nog behövas;)

Såhär glad är man på stranden i Hikkaduwa!!!
Med en säker hand??!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln