Skön start på helgen!

Inspekterar tomten... Inspekterar tomten...

Idag inspekterade vi tomten där det ska byggas hus för den hemlösa flickan strax utanför Hikkaduwa. Ubbe spankulerade runt och inspekterade tomten och konstaterade ganska snabbt att detta blir en utmaning med bergen runtomkring. Spännande fortsättning följer vad gäller detta projekt!

Då var det återigen dags för en tur till Galle och det innebär ju att man måste ta en riktig cappuccino på Lavazza. Mitt under kaffedrickandet ute på verandan så stängdes plötsligt dörrarna in till restaurangen och åtta förvånade turister satt med gapande munnar. Då vi kunde läsa att nu var det visst dags för bön mellan 12.00-13.20. Och då är det ju självklart att man stänger, bara sådär! Ja, så kan det visst vara här!

Inför middagen ikväll slog vi till med Blå bands rödvinssås(som vi fått av syster Bettan) till oxfilen och de ugnsbakade potatisarna. Mycket gott, tjejerna slickade i sig sås som om det vore en glass.

Fredagsmyset började vid 18-tiden idag. Då var det nämligen dags att kolla på samtliga avsnitt av julkalendern. Vilken bra start på helgen och vilken mysig liten familjestund(utan Maja då som inte alls ville kolla). Underbart att frossa i julkalendern när man sitter här. Det gäller ju att inte missa det mest väsentliga hemma och dit hör ju förutom julkalendern, Solsidan och "Så mycket bättre":)  När vi tittar på det, är det fest i Babelena house;)

Plötsligt händer det...
Plötsligt händer det...
Adventskalendersfrosseri!
Aldrig har väl sås på påse smakat så gott...
Aldrig har väl sås på påse smakat så gott...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln