Minnsan lördag!

Lunchdags Lunchdags

Tidigt denna morgon ligger jag och laddar för att besöka söndagsmarknaden med familjen Broms och funderar över vad jag ska visa dem och då helt plötsligt slår det mig att det är...ju lördag! Alltså ingen idé att besöka någon söndagsmarknad;) Nåväl, lördagar är ju bra dagar också;) Vi äter bananer, passionsfrukt, papaya och ananas med Anna-Karins underbara musli till frukost och sedan till "efterrätt" blir det stekt ägg och rostad macka samt kaffe. Åhhh, vad gott och vad trevligt med goda vänner i huset! Inte undra på att man känner sig väldigt mätt och glad när det är dags för surf och strand.

Framåt kvällkvisten, efter duschen är det dags för hela gänget att packa så smått. Familjen Broms ska åka på en tur uppe i bergen i en vecka med avresa imorgon till Kandy klockan 05.00, och familjen Ternön ska följa med och bo en natt i Kandy och sedan åka tillbaka för då börjar tjejernas skola igen. På väg till Kandy imorgon ska vi besöka ett elefantdaghem, Pinnawala. Det ska bli väldigt intressant och höra om hur de tar hand om övergivna små elefantungar, och se dessa små sötnosar! Så ikväll blir det ytterligare en tidig kväll! Innan sänggåendet får det bli en pizza och ett glas rött. Det sover man gott på!
 

Idag var det dags för sophämtning i Hikkaduwa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln