En råtta? och 200 som gillar

Ett hungrigt djur som både var sugen på banan, kex och en energibar! Ett hungrigt djur som både var sugen på banan, kex och en energibar!

För andra morgonen i följd vaknade vi och såg att en stor del av en banan var uppäten. Igår tänkte vi inte så mycket på det men när det nu upprepades började vi fundera...När sedan Stina messade från skolan om att någon ätit en bit på hennes kaka , då kändes det inte alls så lustigt! Vi ringde omedelbart vår hyresvärd och han kom hit några timmar senare. Han och hans vän letade runt och försäkrade att det antingen var en ekorre eller en råtta som besökt oss under natten. Men, sa han, om det är en råtta så är den inte här i huset. Åhhh, då kändes ju allt mycket bättre:( Tyvärr blev det ingen fälla ikväll utan vi får vänta till imorgon. Så ikväll gäller det att gömma undan allting ätbart och stänga alla lådor och sova RIKTIGT hårt hela natten;) Vill inte möta en råtta på väg till toan...Usch!!!!!


Över till något positivt, idag har vi försökt att baka kokostoppar. Det gick väl sådär! Smaken var det inget fel på men den färska kokosen är inte så torr så kakorna blev aldrig hårda inuti. Trist men baka är en svår konst! Något mer som också är väldigt roligt och positivt är att vi nu är upp i 200 gillare på Facebooksidan- Jippiebyus, på bara en vecka! Och på bloggen är det mellan 300-400 läsare per dag!!!!! Känns extremt kul och spännande, så ikväll får vi nog allt skåla för det! Ett stort tack till alla er som läser och är intresserade av vad som händer vår lilla familj här på Sri Lanka! Det är sååå roligt! Hör gärna av er om ni har några önskemål om vad vi ska skriva om...ibland kan det vara lite idétorka;)

Nu ska det bakas!
Nu ska det bakas!
Så jäkla fräckt! Över 200 gillare!
Så jäkla fräckt! Över 200 gillare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln