Oväntade och väntade besök...

Finaste besökarna på länge...Bo och Karin, båda över 75 år! Vilka globetrotters! Finaste besökarna på länge...Bo och Karin, båda över 75 år! Vilka globetrotters!

Ja, ser man på! Denna tisdag blev en riktigt trevlig dag, faktiskt lite oväntat! När jag stod svettandes och moppade i huset hör jag plötsligt en tuk-tuk parkera utanför huset och en lankes som frågar -Är du svensk? Jag svarar lite avmätt och kort -Ja, det är jag! Många frågar saker här hela tiden och oftast vill de sälja något, så jag var inte jättepigg när jag svarade! Gick fram mot grinden för att kolla vad han ville och utanför grinden stod sötaste lilla damen och herren som sa -Vi är från Sverige, det var inte lätt att hitta hit! Jag stod som ett frågetecken, vem var detta? När allting var utrett visade det sig att Karin och Bo från Varberg var min gamla jobbarkompis föräldrar. Vilka jättesöta människor! Det blev en kaffe och ett intressant långt samtal. Tyvärr var Ubbe och målade vid huset till den hemlösa flickan. Men jag njöt verkligen av att få besök och att få prata svenska med någon annan än närmaste familjen. Ljuvligt!

 

Efter ett svalkande dopp i havet ägnade vi eftermiddagen åt att förbereda för "lilla" middagsbjudningen ikväll. Vår strandfavorit, Jörg från Tyskland, hade vi bjudit in till middag. Så under eftermiddagen rullades köttbullar i mängder. Åhhh, vilken sensation det blev, han åt, och åt och åt! Otroligt kul när det märks att någon gillar maten! Efterrätten överträffade det mesta, med både Majas kladdkaka, grädde, passionsfrukt, pannacotta och kokos och vi kände oss alla som fullständigt stoppade efteråt. Men vilken härlig dag, med besök i alla former! Tänk vad kul det är med både planerade och oplanerade besök! Kanske att livet skulle bli lite mer roligt med mer spontanitet:)

Flitig hantverkare Ubbe!
Skål och välkommen, trevliga och roliga Jörg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln