Kakel och guldkant

Vilken lyx, att få lägga sig i sängen en stund efter frukost:) Vilken lyx, att få lägga sig i sängen en stund efter frukost:)

Vilken varm natt!! När klockan ringde imorse vid 06.00 kändes det som att det var mitt i natten. Både jag och Ubbe hade snurrat rejält i sängen under natten.Än hit, än dit och så ett litet toabesök emellanåt! Hemskt! Så idag gjorde vi något riktigt busigt!!! När tjejerna gått till skolan så kröp vi ner i sängen...igen! Du milde göta petter så skönt det var!!! Så kan man göra när man är ledig från jobbet ett helt år och är på Sri Lanka;)

 

Sedan var det dags för lite action och en utflykt till Galle. Vi bestämde oss för att titta på  kakel samt badrumsporslin till våra badrum på hotellet. Lite väl tidigt kan tyckas, men eftersom att det är ont om tid och vi vill få  färdigt så fort det bara går, så har vi tänkt att ju fler saker vi kan förbereda desto bättre är det. Så idag var vi på kakelvisning! Nu har vi hittat fina plattor både till väggar och golv samt toastolar och fräcka handfat!

Även en onsdag behöver guldkant så ikväll slog vi till med FYRA rutor var av Marabou mintkrokant! Mmmmmm, det kändes inte alls fel! Guldkanter kan allt behövas lite emellanåt, glöm inte det;)

Även kakel/badrumsporslinsvisning kan bli lite tröttsamt...
Åtråvärda chokladkakan!
Åtråvärda chokladkakan!
Etiketter: kakel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln