Skönhetstisdag

Ubbe laddar för en massage! Ubbe laddar för en massage!

Efter ett par dagars seg värk i ena axeln bestämde vi oss idag för att ta en lankesisk massage i Hikkaduwa. Här har vi inte testat massage förut. Så klockan 15.00 intog vi varsin säng bredvid varandra i ett svalt rum. Jag fick en kvinna och Ubbe fick en man som massör. Under 45 minuter fick vi massage på nacke, axlar och rygg och därefter bjöds vi på en 20 minuter fot- och vadmassage. Ja, vad ska man säga...de älskar olja i detta land..gärna mycket olja. Glidigt och blankt ska det vara...och det var det! Nästan så att vi halkade omkull när vi skulle gå därifrån efter fot/vad-massagen och då hade de ändå torkat av det värsta på våra fötter! Hur som helst en väldigt skön avkoppling är det, även om det inte går att jämföra med svensk massage. Kanske ska man inte ens jämföra, detta är auryvedisk lankesisk massage, kanske att man bara ska vara nöjd med det!

På kvällskvisten körde vi vidare på temat olja/skönhet och testade en lankesisk hårolja av kokos, aloe vera m.m. Vi hällde en hel del i håret alla tre(Ubbe hoppade eftersom att han inte trodde att det skulle ge något direkt resultat) och så väntade vi. Vet inte om det blev något enormt fluffigt hårsvall efter duschen, men det kan ju inte göra någon skada i alla fall, och prova måste vi ju göra:)

Mirakelkur för håret?
Mirakelkur för håret?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln