Härliga slöa söndag

Laurent, Ubbe, jag och Binia. Laurent, Ubbe, jag och Binia.

En mycket trevlig lördagskväll blev det efter att vi lyckats leta oss fram till huset i Karapitya. Familjen Stieger- Fraser bjöd på otroligt god mat, vin och intressanta samtal! Sååå spännande att komma hem till någon för första gången och se och höra hur de lever!

Denna dag var en mulen och synnerligen slö söndag! Kollade in lite film...mitt på dagen...drog i oss en påse svensk fantastiskt god lakrits(tack syster Bettan)...och slöade mest i soffan. Senare på dagen var det dags för lite motion så då tog vi "Apostlahästarna" ner till byn för lite söndagsmiddag.

Söndagsmiddagen blev en hamburgare på "Nordic house", där de gör riktigt goda hamburgare, och dyra! Otroligt att man betalar 60 kronor för en hamburgare på Sri Lanka, nästan samma pris som i Sverige, men ack så gott! Samtidigt spelades Abbas, Super trouper, i högtalarna så vi satt alla och nynnade med i låten, och skänkte en tanke till Sverige. Tänk ändå detta lilla land med så få invånare och att det finns svenska spår nästan överallt i världen när man letar. Ja, Sverige är fantastiskt på många sätt, kan kanske behöva sägas dessa dagar!!

 

Viva lakrits, sååååå goda! (Nu blev det visst lite reklam för M****o, kan man få lite reklampengar i efterhand, tro;)
Viva lakrits, sååååå goda! (Nu blev det visst lite reklam för M****o, kan man få lite reklampengar i efterhand, tro;)
Söndagsmiddag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln