Nyheter och nya vänner!

Sri Lanka dagstidning. Sri Lanka dagstidning.

Stina fortfarande sjuk, idag var det inte öronen utan allmänt feber. Kanske är det så att lökkuren under natten ändå har hjälpt! Gott! Men oj, vad det blir långsamt för lilla junior att vara hemma så många dagar. Idag började hon att rita för glatta livet, men annars är det svårt att få tiden att gå. Saknar verkligen tv:n när barnen är sjuka!
 

Idag slog vi till med en nyhetsuppdatering av vårt nya hemland och läste Daily Times! Inte fel att någon gång läsa på vad som händer i landet. Känner att vi ligger aningen efter vad gäller nyhetsrapporteringen både i Sverige och på Sri Lanka.

På kvällen sammanstrålade vi med den jättetrevliga familjen Sandh från Bryssel med rötter i Varberg. Otroligt kul att möta nya människor som man direkt känner att det klickar med! Vilken lyx det är och vilket utbyte, tänk vad vi har det bra och vad vi har förmånen att vara med om;)

En uttråkad Stina roar sig med att rita!
En uttråkad Stina roar sig med att rita!
God middag med nya goda vänner!
God middag med nya goda vänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln