Nytt kaffe och nya badkläder

Sötaste nya familjemedlemmen! Sötaste nya familjemedlemmen!

Idag fick vi välkomna vår nya familjemedlem, lilla söta Mini och dricka riktigt gott svenskt bryggkaffe till frukost! Det ska man inte underskatta:) Tack Bittan och Nisse!


Tjejerna fick vara lediga denna dag eftersom att vi nu har finbesök från Svedala och att Maja skullle göra nationella prov i svenska.

Ubbe och Stina for iväg till Galle för att leta rätt på ett förvirrat paket från Panos Emporio till oss medan jag och Maja körde provet i svenska! PE har lättsamt erbjudit sig att skänka bikinisar och badshorts till oss som en form av sponsring, lyckliga oss! Problemet är bara att paketet fastnat i Galle. Maja fick skriva och läsa provet i svenska under tiden med mig som en "stabil" provvakt och handledare! Mer än 2 timmar senare ringer Ubbe och meddelar att det kommer att ta tid att få ut paketet och dessutom kommer det att kosta pengar! Trist och lite frustrerande! Under eftermiddagen återförenades dock hela familjen tillsammans med ett gäng bikins och badbyxor till alla familjemedlemmars stora glädje! Oj, oj, vi kommer att äga på stranden imorgon, eller åtminstone se extra snygga ut! Känns sååå lyxigt!

Maja djupt koncentrerad...
Maja djupt koncentrerad...
Äntligen är paketet i Stinas famn!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln