Bästa go-fikan hittills

Ibland kan strumpor och skor vara hinder nog... Ibland kan strumpor och skor vara hinder nog...

Som vanligt en tisdagsmorgon så startar tjejerna med gympa(PE på schemet, betyder Physical education) varje morgon! Dessa morgnar är det oftast gnäll över att ta på sig strumpor och skor. Kanske är det så att det är den totala acklimatiseringen för barnen när man inte längre vill ha på strumpor eller skor?Hur ska detta gå när vi återkommer till gamla Svedala? Hmmm, det problemet får vi ta då:)

Vid 10-tiden var vi bjudna hem till söta familjen Sindy och Stefan från min söta hemby Rolfstorp och gissa minen när Sindy tog fram chokladkakan "vulgostor" och "megasaftig"! Denna typen av kakor lyser dessvärre med sin frånvaro här, så tungan och ögonen hängde en bit ut från ansiktet vill jag lova;) Mmmmmm, kaffe och chokladkaka, jajamen, funkar alldeles utmärkt på en tisdag vid 10.00!
 
Strax efter lunch kom så samtalet från lilla Stina.
- Ont i öronen och huvudet, vill hem! Rackarns, så var det dags! Stina sjuk nu igen!! Det var bara att plocka hem tösabiten, ge henne en tablett och lite mat och sedan ner i sängen. Körde "mamma-varianten" idag, ni vet, en mamma bredvid i sängen, en liten mammahand på höften och vips så hade hon somnat! Sov i över 2 timmar, det var nog precis vad hon behövde! Det blir till att vila imorgon och sedan håller vi tummarna för att hon är pigg resten av veckan med farmor och farfar! Lilla skruttan!

Vilken chokladkaka med nötter på!! Mmmmmm...
En liten trött tjej i mammas och pappas säng! Bästa botemedlet!
En liten trött tjej i mammas och pappas säng! Bästa botemedlet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln