Bästa go-fikan hittills

Ibland kan strumpor och skor vara hinder nog... Ibland kan strumpor och skor vara hinder nog...

Som vanligt en tisdagsmorgon så startar tjejerna med gympa(PE på schemet, betyder Physical education) varje morgon! Dessa morgnar är det oftast gnäll över att ta på sig strumpor och skor. Kanske är det så att det är den totala acklimatiseringen för barnen när man inte längre vill ha på strumpor eller skor?Hur ska detta gå när vi återkommer till gamla Svedala? Hmmm, det problemet får vi ta då:)

Vid 10-tiden var vi bjudna hem till söta familjen Sindy och Stefan från min söta hemby Rolfstorp och gissa minen när Sindy tog fram chokladkakan "vulgostor" och "megasaftig"! Denna typen av kakor lyser dessvärre med sin frånvaro här, så tungan och ögonen hängde en bit ut från ansiktet vill jag lova;) Mmmmmm, kaffe och chokladkaka, jajamen, funkar alldeles utmärkt på en tisdag vid 10.00!
 
Strax efter lunch kom så samtalet från lilla Stina.
- Ont i öronen och huvudet, vill hem! Rackarns, så var det dags! Stina sjuk nu igen!! Det var bara att plocka hem tösabiten, ge henne en tablett och lite mat och sedan ner i sängen. Körde "mamma-varianten" idag, ni vet, en mamma bredvid i sängen, en liten mammahand på höften och vips så hade hon somnat! Sov i över 2 timmar, det var nog precis vad hon behövde! Det blir till att vila imorgon och sedan håller vi tummarna för att hon är pigg resten av veckan med farmor och farfar! Lilla skruttan!

Vilken chokladkaka med nötter på!! Mmmmmm...
En liten trött tjej i mammas och pappas säng! Bästa botemedlet!
En liten trött tjej i mammas och pappas säng! Bästa botemedlet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln