Avsnitt 7 och äntligen ett sparkonto

Bänkade för avsnitt 7 Bänkade för avsnitt 7

Det känns så otroligt länge sedan som tv-teamet var här och filmade, så nu när vi spanade in avsnitt sju så blev vi riktigt förvånade över vad som sades av oss! och visades på tv:n. Det är en märklig känsla att se sig själv på det viset...


Idag har vi så äntligen fått färdigt ett sparkonto på banken (efter ett antal underskrifter, vet inte längre vad vi skriver under)och mängder av stämplar av våra båda företagsstämplar, uppvisandet av våra pass otaliga gånger samt flera papper(resolutions) från vår företagssekreterare som omständligt beskriver på "gammelengelska" hur mycket pengar vi vill spara, vilken typ av sparkonto vi vill öppna o.s.v. Hemma snackar vi om byråkrati, HA! Det är ingenting emot allt detta pappersarbete för ett ynka sparkonto på banken. Imponerande och frusterande!

Vi har dessutom lyckats installera en skrivare till datorn som vi fyndat till priset av 300 kronor. Tyckte att det var lite bra att ha framöver. Dagens första utskrift blev kapitel 2 och 3 i Stinas tyskbok mailade från magister Per i Sverige. Väntar verkligen på att hennes tyskabok sa komma med brevbäraren endera dagen, Per! Hmm, Stinas tyska är ett litet sorgebarn som vi(jag) måste ta tag i! Lite ringrostig vad gäller dessa språkkunskaper men måste absolut "racer"undervisa Stina i detta framöver!

Idag blev det middag på vår kvarterskrog i närheten. Så efter en liten promenad drog vi i oss lankesisk god och ganska stark mat! Får passa på att lotsa runt farmor och farfar så mycket som möjligt! Vi vill ju verkligen visa allt! Imorgon bär det av till skolan och Galle!

Väntar på banken...
Kanske behöver vi snart ett skrivbord...
Kanske behöver vi snart ett skrivbord...
Hungriga och förväntansfulla.
Hungriga och förväntansfulla.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln