Avsnitt 7 och äntligen ett sparkonto

Bänkade för avsnitt 7 Bänkade för avsnitt 7

Det känns så otroligt länge sedan som tv-teamet var här och filmade, så nu när vi spanade in avsnitt sju så blev vi riktigt förvånade över vad som sades av oss! och visades på tv:n. Det är en märklig känsla att se sig själv på det viset...


Idag har vi så äntligen fått färdigt ett sparkonto på banken (efter ett antal underskrifter, vet inte längre vad vi skriver under)och mängder av stämplar av våra båda företagsstämplar, uppvisandet av våra pass otaliga gånger samt flera papper(resolutions) från vår företagssekreterare som omständligt beskriver på "gammelengelska" hur mycket pengar vi vill spara, vilken typ av sparkonto vi vill öppna o.s.v. Hemma snackar vi om byråkrati, HA! Det är ingenting emot allt detta pappersarbete för ett ynka sparkonto på banken. Imponerande och frusterande!

Vi har dessutom lyckats installera en skrivare till datorn som vi fyndat till priset av 300 kronor. Tyckte att det var lite bra att ha framöver. Dagens första utskrift blev kapitel 2 och 3 i Stinas tyskbok mailade från magister Per i Sverige. Väntar verkligen på att hennes tyskabok sa komma med brevbäraren endera dagen, Per! Hmm, Stinas tyska är ett litet sorgebarn som vi(jag) måste ta tag i! Lite ringrostig vad gäller dessa språkkunskaper men måste absolut "racer"undervisa Stina i detta framöver!

Idag blev det middag på vår kvarterskrog i närheten. Så efter en liten promenad drog vi i oss lankesisk god och ganska stark mat! Får passa på att lotsa runt farmor och farfar så mycket som möjligt! Vi vill ju verkligen visa allt! Imorgon bär det av till skolan och Galle!

Väntar på banken...
Kanske behöver vi snart ett skrivbord...
Kanske behöver vi snart ett skrivbord...
Hungriga och förväntansfulla.
Hungriga och förväntansfulla.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln