Välkommen Elsa och kyla!

På jakt i regnet efter en Elsa... På jakt i regnet efter en Elsa...

En tom känsla denna lördagsmorgon. Alltid så tråkigt när våra fina vänner eller familj lämnar oss och det tar ett tag innan man kommer in i "vardagslunken" igen! 

Denna vecka har varit sååå varm på dagarna inne i huset så det känns som att hjärnan emellanåt kokar och det är total stillhet därinne bland hjärncellerna! En helt ny känsla och ganska frusterande, när man är van vid att vara aktiv hemma dagarna i ända! Dessutom säger alla att de varmaste månaderna här nere är mars och april:( Så idag bestämde vi oss för att investera i Elsa. Lilla rullbara sötisen som kyler med både is och vatten. Ni vet Elsa från filmen Frost(vinterprinsessan), därför fick det förstås bli en Elsa! Dessutom har Maja en fin kompis som heter Elsa som vi kan tänka på;)

Det var Ubbe och Stina som drog till Galle för att inhandla Elsa medan jag och Maja fick lite mamma-dotter-tid för oss själva på stranden. Så gott att faktiskt bara vara två och prata om allt möjligt! Oftast härnere så är det jag och Ubbe eller hela familjen samlad! Det blir liksom bara så, både positivt och negativt förstås!

Så nu laddar vi för en kylig natt och hoppas på att Elsa svingar sitt trollspö med lite kallare fläktvindar! Kanske att man till och med kan vira in sig i det tunna lakanet för en gångs skull, känna lite kyla som omväxling och att termometern visar under 29-30 grader! Det hade varit en upplevelse! Nu håller vi tummarna!
Glöm inte kolla in oss på Facebook, där hittar ni uppdateringar om hotellbygget.

Mamma-dotter-tid, så mysigt!
Mamma-dotter-tid, så mysigt!
Mobila kylande Elsa på plats!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln