Välkommen Elsa och kyla!

På jakt i regnet efter en Elsa... På jakt i regnet efter en Elsa...

En tom känsla denna lördagsmorgon. Alltid så tråkigt när våra fina vänner eller familj lämnar oss och det tar ett tag innan man kommer in i "vardagslunken" igen! 

Denna vecka har varit sååå varm på dagarna inne i huset så det känns som att hjärnan emellanåt kokar och det är total stillhet därinne bland hjärncellerna! En helt ny känsla och ganska frusterande, när man är van vid att vara aktiv hemma dagarna i ända! Dessutom säger alla att de varmaste månaderna här nere är mars och april:( Så idag bestämde vi oss för att investera i Elsa. Lilla rullbara sötisen som kyler med både is och vatten. Ni vet Elsa från filmen Frost(vinterprinsessan), därför fick det förstås bli en Elsa! Dessutom har Maja en fin kompis som heter Elsa som vi kan tänka på;)

Det var Ubbe och Stina som drog till Galle för att inhandla Elsa medan jag och Maja fick lite mamma-dotter-tid för oss själva på stranden. Så gott att faktiskt bara vara två och prata om allt möjligt! Oftast härnere så är det jag och Ubbe eller hela familjen samlad! Det blir liksom bara så, både positivt och negativt förstås!

Så nu laddar vi för en kylig natt och hoppas på att Elsa svingar sitt trollspö med lite kallare fläktvindar! Kanske att man till och med kan vira in sig i det tunna lakanet för en gångs skull, känna lite kyla som omväxling och att termometern visar under 29-30 grader! Det hade varit en upplevelse! Nu håller vi tummarna!
Glöm inte kolla in oss på Facebook, där hittar ni uppdateringar om hotellbygget.

Mamma-dotter-tid, så mysigt!
Mamma-dotter-tid, så mysigt!
Mobila kylande Elsa på plats!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln