Vardag och köttbullar

Utsikt från tuk-tuken på väg till Galle för att lämna tillbaka vår cooler. Utsikt från tuk-tuken på väg till Galle för att lämna tillbaka vår cooler.

Japp, måndagen inleddes med att lämna tillbaka vårt senaste coola familjetillskott, Elsa, som dessvärre inte levererade kyla i den utsträckning som vi svala nordbor behöver. Nästa vecka så kommer vår lilla Elsa tillbaka i en ny tappning och en kyligare variant! Ser vi verkligen framemot!

Resten av dagen gick åt till att göra ärenden av olika slag. Fixa med bankpapper, handlahämta Maja på skolan(magont). Dessutom var det dags att ta ut kontanter och för andra gången under de två senaster veckorna, så fick vi inte ut de pengar som banken drog från kontot. Otroligt tröttsamt och irriterande! Sådana här saker tar tid och kraft och är lite typiskt Sri Lanka. Det fixar sig alltid men det tar både kraft och tid! Tålamod, tålamod och lite tålamod till, är vad som behövs och oj vad vi övar!

Ikväll var det dags att rulla lite köttbullar igen. Ryktet om våra goda köttbullar har nu nått vår vän Gram, som vi bjudit hit på köttbullekväll imorgon. Eftersom att det lätt blir en sisådär 40 grader i köket när man gör dem, så kändes det bäst att göra dem idag så att jag imorgon kväll bara kan glida runt och se snygg ut ;) Ja, ungefär som vi gör varje kväll härnere på Sri Lanka;)

Inte så populär just nu!
Inte så populär just nu!
Här görs inga köttbullar i polo och jeans direkt! Här krävs det luftiga kläder...
Här görs inga köttbullar i polo och jeans direkt! Här krävs det luftiga kläder...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln