Trötta och sköna fredag

Stina hemma igen med öronvärk! Stina hemma igen med öronvärk!

Fredag, och tro det eller ej, men till med familjen Ternön i Hikkaduwa är trött på fredagarna. Tjejerna förstår man efter en lång skolvecka och vi efter...ja många andra saker. Denna vecka har vi haft möte med snickaren, banken, kollat bygget med jämna mellanrum, fixat en del rundturer, svarat på en massa mail och däremellan servat barnen och lagat mat. Tiden och dagarna går alldeles förfärligt fort även här...Idag har Stina varit hemma igen och nu inväntar vi doktor Prasangas första besök på lördag där han också har en plan för vad vi ska göra de närmaste månaderna för att lindra Stinas öronvärk. Känns väldigt skönt!

Maja startade eftermiddagen efter skolan idag med att göra färdigt en film om onsdagens skoldag för henne och Stina. Titta gärna på den, klicka på länken https://www.youtube.com/watch?v=ACDaBNPSKuU

Efter ett glassbesök på Lavazza bestämde vi oss för att ta en familjekväll/råd ute på restaurang utan telefoner. Det har varit såå många mail, gillar och kommentarer de senaste dagarna så hela familjen har varit helt uppslukad av sociala medier. Inte riktigt så det var tänkt. Så idag lämnade vi samtliga telefoner hemma och tog med kortleken till restaurangen. Spelade Plump och Sjuan och bara pratade. Pratade om hur vi tänker framtiden och vad tjejerna vill. Gött snack för framtida beslut och välbehövligt emellanåt att alla får säga vad de tänker. Det är lätt att glömma av när livet rusar på i 150 knyck, men ack så viktigt! Vad som händer framöver är fortfarande inte bestämt...spännande fortsättning följer;) Ha en skön helg alla!

Familjekväll/råd utan telefoner(förutom min som fick ta kortet;))

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln