Drama, örter och sköna skåningar

Mitt på dagen när det är som varmast hade skolan idag bjudit in oss till en uppvisning av drama och improvisation, av tjejernas klasser. Lite annorlunda tid för en uppvisning för föräldrarna, men så är det här! Och ganska många föräldrar kom faktiskt till vår stora förvåning! Såå roligt att se dem dramatisera, lite konstigt dock att allting måste poängsättas och en vinnare måste koras!


På eftermiddagen var det så dags för auyrvediske doktorn Prasanga att köra igång första behandlingen av Stina. Han hade med en rejäl last av örter, piller och pasta som stackars Stina ska äta/dricka både morgon och kväll, med start imorgon. Inte så avundsjuk på henne med tanke på innehåll och lukt;( Dessutom ska vi väldigt nogrannt föra dagbok över hur hon mår.

Sist på fredagskvällen träffade vi härliga skåningarna Rolf och Carina som precis åkt på en rundtur som vi fixat och de var jättenöjda. Värmer gott i hjärtat och inte blir det sämre när det slängde fram lite mjukost, godis, knäckebröd och salami. Otroligt vad snälla människor det finns, ett stort tack! Vi är otroligt tacksamma för dessa godhjärtade svenskar!<- Tra

En 30-minuters huvudmassage med en massa olja!
Chaufför Sarath med en nöjd Carina och Rolf!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln