Drama, örter och sköna skåningar

Mitt på dagen när det är som varmast hade skolan idag bjudit in oss till en uppvisning av drama och improvisation, av tjejernas klasser. Lite annorlunda tid för en uppvisning för föräldrarna, men så är det här! Och ganska många föräldrar kom faktiskt till vår stora förvåning! Såå roligt att se dem dramatisera, lite konstigt dock att allting måste poängsättas och en vinnare måste koras!


På eftermiddagen var det så dags för auyrvediske doktorn Prasanga att köra igång första behandlingen av Stina. Han hade med en rejäl last av örter, piller och pasta som stackars Stina ska äta/dricka både morgon och kväll, med start imorgon. Inte så avundsjuk på henne med tanke på innehåll och lukt;( Dessutom ska vi väldigt nogrannt föra dagbok över hur hon mår.

Sist på fredagskvällen träffade vi härliga skåningarna Rolf och Carina som precis åkt på en rundtur som vi fixat och de var jättenöjda. Värmer gott i hjärtat och inte blir det sämre när det slängde fram lite mjukost, godis, knäckebröd och salami. Otroligt vad snälla människor det finns, ett stort tack! Vi är otroligt tacksamma för dessa godhjärtade svenskar!<- Tra

En 30-minuters huvudmassage med en massa olja!
Chaufför Sarath med en nöjd Carina och Rolf!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln