Örtmediciner och klänningstips

Morgonens och morgondagens dos både morgon och kväll.

Redan innan frukost denna morgon fick Stina sina auyrvediska örtmediciner. Ett avkok på örter(som kokat mer än en timme, ett svart piller samt en kräm som gjordes av örter, ingefärsjuice och honung). Krämen skulle läggas på tungan och därefter upp i gommen och sedan sväljas. Det andra skulle drickas och sväljas. Kan inte riktigt beskriva Stinas grimaser denna morgon, men hon är tapper den lilla damen!

Sedan kom doktor Prasanga för att börja med de externa behandlingarna, först huvudmassage(rejäl volym på Stinas hår blev det), sedan daska lätt med ångade varma örtpåsar runt öronen och därefter skulle hon ånga in ett kokande örtbad. Utmaningen efteråt var förstås att få bort den otroliga mängd olja som doktorn masserade Stina med, eftersom att vi inte hade något varmvatten i huset, just nu, eftersom att pumpen är sönder.

Jag har fått ganska många förfrågningar gällande mina klänningar i teveserien, både via bloggen och via SVT och det känns förstås väldigt smickrande. Så här kommer nu veckans klänningstips;) Den hallonröda klänningen som jag hade i serien är av märket Prana och är helt ljuvlig! Lätt och sval, helt skrynkelfri och dessutom med inbyggd bh, oerhört smidig tycker jag, som är både lat och varm av mig! Har hittat den på Outnorth, klicka här för att hitta dit. Otroligt skönt och praktiskt med klänningar i den här värmen! Och nu har det minsann ryktats här nere att våren kommit till Sverige! Åhh, vilken härlig tid, krispigt och grönt! Kanske dags att skaffa en ny fin vårklänning då;)

Dags att andas in kokta örter.
Dags att andas in kokta örter.
Kul att leka modell med en av mina favvoklänningar:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln