Behandlingar och en syn för gudarna...

Behandling av Stina med baddning av ångande örter! Behandling av Stina med baddning av ångande örter!

Vilodag till trots så var det full rulle denna förmiddag i Babelena house. Doktorn behandlade Stina på de vanliga tre sätten, huvudmassage, baddning av varma örter och ångning av örter. Samtidigt kom rörmokaren för att äntligen fixa så att vi ska få varmvatten efter en månads brist på varmvatten. En hel massa kokande av vatten blir det ju varje dag, så varmt vatten i kranen, hade ju suttit fint igen;)

Så när vi drog ner till stranden för lunch och ett litet bad, kom så fint lilla varmvattnet i kranen igen så att vi alla skulle kunna njuta av ljumna duschar framåt kvällskvisten. Speciellt Stina med ett oljeindränkt hår likt en smörklump:) Ja, så kom vi då tillbaka vid 17-tiden och överraskning....då finns det ingen ström som kan pumpa fram det varma vattnet och givetvis inga fläktar som så gott snurrar och lättar lite på den 32-gradiga värmen i huset!

Kvällsmaten blev precis som planerad, stuvade makaroner med bacon med den skillnaden mot andra kvällar, att fläktarna och ljuset fungerade inte och maten fick alltså tillagas i bikini och pannlampa! Ja, tur att vi inte fick några spontanbesök just ikväll...

Behandling av trasig värmepunp av Manel, vår söta rörmokare.
Ja, en syn för gudarna, denna kväll;)
Ja, en syn för gudarna, denna kväll;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln