Ny röding och starkare medicin

En stolt Urban vid den fina nya röda motorcykeln! En stolt Urban vid den fina nya röda motorcykeln!

Så idag har vi slagit till och investerat i en sprillans ny motorcykel! Efter 6 månaders leasing så har vi nu kommit på att det är mer lönsamt att köpa en ny och sedan sälja vidare framöver. Bättre sent än aldrig...På köpet fick vi visst en plastig härlig vattentät jacka och en svart hjälm. En liten saknad efter lilla gula Humlan som vi nu lämnat finns förstås, men nu har vi en snygg röding, utan namn förvisso, men det känns bra!
 

Stina har haft en riktigt urusel natt och vaknade gråtande över onda öron så nu har doktor Prasanga utökat dosen med en hel massa nya piller och behandlingar och faktum är att lilla Stina faktiskt kvicknade till markant framåt kvällskvisten! Håll nu alla tummar!

Ikväll körde vi också en liten avslutningsmiddag med Heidi & co på Spaghettti, med finfina pizzor och lite rödvin. En helt värdig avslutning på en trevlig tid tillsammans med "Kungsbackagänget". Imorgon är sista dagen på Sri Lanka och sedan bär det hemåt igen mot Sverige och den härliga våren...lite avundsjuk blir man allt...

Nya roliga behandlingar och pigga små nya piller att svälja ner!
Nya roliga behandlingar och pigga små nya piller att svälja ner!
Spaghetti & co levererar!
Spaghetti & co levererar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln