Ananasdamen på stranden och filmtajm

Hemma hos "Ananasdamen" och hennes 4 barn. Hemma hos "Ananasdamen" och hennes 4 barn.

Vi kallar henne "Ananasdamen". Damen som vi sett komma gående på stranden varje säsong och sälja sin ananas, detta år också king coconut och vanliga kokosnötter. Varje gång hon kommer fram till oss visar hon sitt vackraste leende och sina...två tänder. Har mest tänkt på henne som en dam som säljer ananas, inte mer. Men så när familjen Sandh var här visade det sig att Anna i familjen pratat lite mer med henne. Då kom det fram att hon bara är 45 år gammal, ensamstående med 4 barn och analfabet. Plötsligt blev hon en människa som kämpar febrilt varje dag med att sälja frukt och kokosnötter till turisterna för att kunna ge sina barn en dräglig tillvaro. Idag följde vi henne hem till huset där hon bor för att ta lite foto och skicka till Anna. Kanske kan vi hjälpa henne att få det något drägligare i livet? En tankeställare om hur bra vi faktiskt har det!

Som ni säkert förstår är intrycken och lärdomarna av vår vistelse här många! Vi lär oss saker hela tiden och njuter verkligen av att få vara här. Det gäller att ta vara på livet, med allt vad det innebär! Avslutningsvis har Maja återigen visat sin kreativa ådra och gjort en film om lördagens strandäventyr. Klicka här för att se!
Dessvärre går den bara att se på datorn, inte i mobilen! Håll till godo och se hur det kan vara här en helt vanlig lördag! Njut av livet, kära vänner!

Filmtajm med Maja och resten av familjen!
Filmtajm med Maja och resten av familjen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln