Ayurvedakris och gästförberedelse

Ännu en ny form av behandling! Örter som ska verka utmed hörselgången! Ännu en ny form av behandling! Örter som ska verka utmed hörselgången!

Du milde göta petter...vad är det vi har gett oss in på! Och då tänker jag inte på hotellbygget utan lilla Stinas tuffa ayurvedabehandling. Idag var det dags för 11:e dagens behandling och Stina har nu så smått börjat gny och tröttna på det hela. Inte alls konstigt, hon är ju faktiskt bara 12 år...men nu känns det som att vi måste fullfölja detta! Till och med jag är dödstrött både på doktorns sävliga sätt och alla tusentals(känns det som) tabletter, krämer, teer med mera som ska tas med mjölk, vatten, eller vad det kanske honung eller någon konstig fruktjuice med gurkmeja! Här har vi verkligen en utmaning! Nu är det dags för en välbehövlig paus från doktor Prasangas behandlingar, han ska nämligen göra en tandoperation. Pust, så under två dagar är det bara vi och alla olika örtmediciner! 

Kvällen avslutades på Top secret nere på stranden, med en härlig solnedgång, god kvällsmat och ett väldigt gulligt svenskt par som vi pratade med. Igår träffade vi familjen Bokander som hade med sig kaffe och lakrits. Alla svenskar som vi träffar här nere är otroligt gulliga och omtänksamma, otroligt vilken värme och energi man får. Tack, bästa!

Imorgon klockan 03.30 bär det iväg till flygplatsen för att möta Stinas bästa vän, Cajsa och hennes underbara familj! Så Stina med eller utan öronvärk, är förstås överlycklig över detta! Så idag har vi köpt ytterligare 2 fläktar(här är olidligt varmt på nätterna tycker vi som varit här i 7 månader), vi vill ju inte att den stackars familjen ska tuppa av i sovrummet. Dessutom så är huset skinande rent, lakan och badhanddukar nytvättade. Så nu kan vårt finfina besök komma! Imorgon bitti sitter vi här och äter frukost med dem...vilken lycka!

En motorcykel kommer lastad med Ubbe, Maja och fler fläktar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln