Lyssna, titta och lär!

Vilken kunskap och erfarenhet denna man bjöd på. En riktigt ynnest att få möta honom! Vilken kunskap och erfarenhet denna man bjöd på. En riktigt ynnest att få möta honom!

Dags för nya äventyr! Idag hade vi fått äran att besöka Tailor store´s fabrik i Alawwa. Detta fantastiska företag från Helsingborg som vi fått kontakt med genom gullliga Jennie, en av ägarnas fruar. Fatta vilken service de bjöd på! Chaufför sam hämtade upp oss utanför hotellet, kör oss 2,5 timmar en väg, gofika när vi kommer fram, rundvisning på fabriken, lunch med sköna Mr Nalin och därefter skjuts tillbaka till hotellet. Det tog oss sammanlagt mer än 5 timmar att åka dit och tjejerna var duktigt trötta efter den resan men det var värt varenda minut. Vilken otrolig energikick att få möta Mr Nalin och se denna fina arbetsplats. Imponerande och inspirerande! Man blir nästan lite stolt över att vara svensk i det läget! Stort tack till alla för denna möjlighet och ynnest och så mycket vi lärt oss!

När vi kom tillbaka till hotellet passade vi på att unna oss en liten fotmassage. Åhh, vad lyxigt och gott! Sedan fortsatte vi lyxen på kvällen med finfina restaurangen "The Gallery cafe" med värsta dessertmenyn vi någonsin sett. Det förpliktade förstås, vi var ju tvungna att ta en dessert, så runt 23.30 rullade vi in på hotellet och ner i den kylda AC-sängen. Funkar alldeles utmärkt...vi njuter!

Guidad tur på fabriken.
Guidad tur på fabriken.
Oj, oj, oj vad skönt att bli lite ompysslad!
Oj, oj, oj vad skönt att bli lite ompysslad!
Godaste citronpajen jag någonsin ätit!
Godaste citronpajen jag någonsin ätit!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln