Världspremiär!

Nu kör vi så det ryker! Vi har världspremiär på Jippi - the villa, de "exklusiva";) rummen kan bokas NU! Vi har 6 dubbelrum för 750 kronor natten samt möjlighet till en extrabädd för 150 kronor per natt. I priset ingår frukost, en skön pool och förstklassig service från familjen Ternön;) (främst Ubbe och mig förstås). Vi slår upp dörrarna den 1 december och då hade det förstås varit väldigt roligt om du/ni kan komma! Är du/ni intresserade maila oss på carin@jippiebyus.se

I förmiddags lämnade vi ganska hektiska AC- metropolen Colombo för ett lugnare och hetare Hikkaduwa. 32 grader var det i huset när vi kom hem...hmmmm. Inte mycket att säga om, vi är ju här frivilligt och det är bara att bita ihop! Värre kan man ha det! Som plåster på de "heta" såren slog vi till med lite svenskt kaffe när vi kom hem och plockade fram Astas(Jannes mamma) fenomenalt goda hembakade kakor till kaffet. De är levererade direkt från Tofta utanför Varberg via Janne och Mia till oss. Otroligt omtänktsamt och gulligt! Vilken lyx att sitta här och äta hembakt från västkusten i Sverige! Gött att ändå vara hemma igen, borta bra men just nu är Hikkaduwa bäst...

Astas goda hembakade kakor...ibland är det små saker som gör livet lite extra njutningsfullt!
Astas goda hembakade kakor...ibland är det små saker som gör livet lite extra njutningsfullt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kk » Rapport från Maja:  ”Jag hoppas att gymnasiet blir obligatoriskt i framtiden.”

  • Evelyn » Så kom då dagen...:  ”Så härligt och modigt! Det kommer att gå jättebra. Jag är också ledig snart. Vad..”

  • Maria A » Så kom då dagen...:  ”Whaoo, du vågar göra d! Imponerande, lycka till med tiden som fritidsforskare ”

  • Malin Berndtsson » Rapport från Maja:  ”Fina Maja, du är så klok och det kommer att gå hur bra som helst för fig i framt..”

  • Eva » Rapport från Maja:  ”Så klokt skrivet. Jag fick en tankeställare genom ditt inlägg. Får se vart det l..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln