Världspremiär!

Nu kör vi så det ryker! Vi har världspremiär på Jippi - the villa, de "exklusiva";) rummen kan bokas NU! Vi har 6 dubbelrum för 750 kronor natten samt möjlighet till en extrabädd för 150 kronor per natt. I priset ingår frukost, en skön pool och förstklassig service från familjen Ternön;) (främst Ubbe och mig förstås). Vi slår upp dörrarna den 1 december och då hade det förstås varit väldigt roligt om du/ni kan komma! Är du/ni intresserade maila oss på carin@jippiebyus.se

I förmiddags lämnade vi ganska hektiska AC- metropolen Colombo för ett lugnare och hetare Hikkaduwa. 32 grader var det i huset när vi kom hem...hmmmm. Inte mycket att säga om, vi är ju här frivilligt och det är bara att bita ihop! Värre kan man ha det! Som plåster på de "heta" såren slog vi till med lite svenskt kaffe när vi kom hem och plockade fram Astas(Jannes mamma) fenomenalt goda hembakade kakor till kaffet. De är levererade direkt från Tofta utanför Varberg via Janne och Mia till oss. Otroligt omtänktsamt och gulligt! Vilken lyx att sitta här och äta hembakt från västkusten i Sverige! Gött att ändå vara hemma igen, borta bra men just nu är Hikkaduwa bäst...

Astas goda hembakade kakor...ibland är det små saker som gör livet lite extra njutningsfullt!
Astas goda hembakade kakor...ibland är det små saker som gör livet lite extra njutningsfullt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln