Grattis

Skattjakt på morgonen! Vilken överraskning! Skattjakt på morgonen! Vilken överraskning!

God morgon sa tjejerna glatt när de väckte OSS denna morgon. Verkligen ovanligt! Men idag var det dags för en skattjakt eftersom att vi precis haft förlovningsdag. Ballonger var uppblåsta, partyhattar inköpta och ledtrådar utplacerade för att till sist hitta...skatten! Skatten, var goa chokladbitar Ferrero! Mums! Vilken överraskning och verkligen en kul start på dagen och på tjejernas två-veckors lov!

Idag var det premiär för att testa våra "egna" mangos. Söta mango som nu är mogna smakar gudomligt men ack så små. Det krävs många för att man ska bli nöjd! Idag hade  vi hantverkare som bytte ut en av våra fläktar...nu krävs alla fläktar som vi har. Tyvärr så har Stina varit lite förkyld och ont i halsen idag så hon har mest varit liggande, men vi andra har allt passat på att doppa oss i Indiska oceanen igen. Märks på stranden och lankeserna att nu är det sista turistrycket i Hikkaduwa innan hela samhället faller i sömn till nästa säsong. Känns allt lite dystert och lessamt! En ny erfarenhet för oss...

 

Små men naggande goda mangos, solvarma direkt från trädgården.
Små men naggande goda mangos, solvarma direkt från trädgården.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln